Sałatka z pieczarkami, arbuzem i serem feta na rukoli w sosie balsamiczno-malinowym

Sałatka z pieczarkami, arbuzem i serem feta na rukoli w sosie balsamiczno-malinowym

Sałatka z pieczarkami, arbuzem i serem feta na rukoli w sosie balsamiczno-malinowym

Rukolę ułożyć na talerzu, arbuza i fetę pokroić w kostkę, pieczarki opłukać i pokroić w plasterki. Całość polać sosem.

Sos: maliny przetrzeć przez sito, dodać cukier puder, wymieszać z kremem balsamicznym.

Receptura na 1 porcje

  • 50 g pieczarek
  • 150 g arbuza
  • 70 g sera feta
  • 10 g rukoli
  • Sos:
  • 100 g malin
  • łyżka cukru pudru
  • 30 ml kremu balsamicznego
Wiedziałeś, o tym, że używasz starej wersji przeglądarki Internet Explorer? Zaktualizuj przeglądarkę teraz!